Yritys

Yritystaustaa: Itä-Suomen Jälkivahinkopalvelut Oy
Itä-Suomen Jälkivahinkopalvelut Oy on Joensuussa toimiva yritys, joka tarjoaa palveluja tulipalojen, onnettomuuksien ja erilaisten vahinkojen puhdistamiseen ja korjaamiseen laajasti itäisen Suomen alueella.

Idea omasta vahingosta
Nykyään yli 10 henkilöä työllistävä yritys sai alkuideansa aikanaan yrittäjien kotona tapahtuneesta savu- ja nokivahingosta, jolloin todettiin, ettei työlääseen puhdistamisvaiheeseen löytynyt paikkakunnalta yhtään palveluntarjoajaa.

JVT-alan arvostettu toimija
Alkujaan kolmen osakkaan avoin yhtiö perustettiin 1997 Joensuussa. Osakkuuksien vaihtuessa perheyhtiönä toiminut yritys on kasvanut 1990-luvun loppupuolelta alkaen hiljalleen alansa konkariksi. Vuonna 2002 yritys muuttui osakeyhtiöksi. Itä- Suomen Jälkivahinkopalvelut Oy  toimii yhteistyössä sisäilman tutkijoiden, kuivaus- sekä rakennus- ja saneerausalan yritysten kanssa. Yritys kuuluu myös valtakunnalliseen Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden Liitto ry:hyn, joka on perustettu kehittämään vahinkopalvelualalla toimivien yritysten yhteistyötä sekä ylläpitämään ja edistämään alan ammattitaitoa.

Suurempiin tiloihin
Lisääntyneiden homesaneerausten myötä yritys on tarvinnut jatkuvasti lisätilaa homepuhdistusten lisäksi myös irtaimiston säilytykseen ns. puhtaissa tiloissa. Yrityksellä on noin 500 m² toimitilat Joensuun teollisuusalueella. 

A-Kuivaus Oy ja Itä-Suomen jälkivahinkopalvelu Oy yhdistyivät 27.4.2018 suoritetun liiketoimintakaupan myötä.

Itä-Suomen Jälkivahinkopalvelut Oy tarjoaa palveluja tulipalojen, onnettomuuksien ja erilaisten vahinkojen puhdistamiseen ja korjaamiseen Pohjois-Karjalan alueella sekä myös Savon seudulla. A-Kuivaus Oy on kosteuskartoituksiin sekä rakenteiden kuivauksiin sekä saneerauksiin erikoistunut yritys joka toimii Päijät-Hämeessä, Savossa sekä Keski- ja Itä-Suomessa.

 

Molemmat yritykset ovat oman alansa arvostettuja konkareita jotka ovat Vahinkoalan Auktorisointiryhmän VAR:in hyväksymiä yrityksiä. Yritysten toiminta jatkuu itsenäisinä yksikköinä vanhastaan tutun henkilökunnan voimin.

Itä-Suomen Jälkivahinkopalvelu Oy

A-Kuivaus on erikoistunut tulipalojen, onnettomuuksien ja erilaisten vahinkojen jälkipuhdistamiseen ja hajunpoistoon sekä homesaneeraukseen.
Ideaomena Oy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram