Vesivahinko

Vesivahinkojen kuivaus
Vesivahinkojen syynä voivat olla putkistovuodot, vaurioituneet kattorakenteet, rakennusvirheet tai virheet materiaalivalinnoissa. 

Olemme A-kuivaus Oy:n tytäryhtiö ja yhteistyössä saamme hoidettua vesivahinkokohteiden purku-, korjaus-, kuivatus-, desifiointi-, ja hajunpoistotyöt alusta loppuun saakka.

Viemärivesitulvat, likavesivahingot
Kaikissa vesivahingoissa nopea toiminta on ensiarvoisen tärkeää. Suurin osa kuivaustöistä on mahdollista tehdä rakenteita rikkomatta rakennekuivaajien avulla. Joissakin tapauksessa olemme kuivausyrityksen toimeksiannosta tekemässä myös rakenteiden purkua ja arvioimassa jälkivahinkotöiden tarpeellisuutta. Palvelujamme tarvitaan esim. silloin kun haitalliset nesteet tai esimerkiksi jätevedet ovat aiheuttaneet kosteusvaurion ja tarvitaan hajunpoistoa ja desinfiointia kuivattamisen lisäksi. Myös tulipalon sammutustyön myötä tapahtuneet vesivahingot ovat erikoisalaamme.

Soita ja kysy lisää!

Ota yhteyttä >>

Itä-Suomen Jälkivahinkopalvelu Oy

A-Kuivaus on erikoistunut tulipalojen, onnettomuuksien ja erilaisten vahinkojen jälkipuhdistamiseen ja hajunpoistoon sekä homesaneeraukseen.
Ideaomena Oy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram