Tulipalo

Monta vaihetta tulipalon jälkeen 
Tulipalo on monen eniten pelkäämä onnettomuus. Vaikka kyseessä olisivat pelkästään materiaaliset menetykset, liittyy jälkiselvittelyihin paljon paitsi tunteita myös paljon työtä ja tekemistä.
Ensimmäinen vaihe, jossa A-Kuivaus voi olla auttamassa, on palojälkien raivaus ja sammutusvesien poisto sekä väliaikaisten suojien etsiminen ja palosta pelastuneiden huonekalujen ja irtaimiston suojaus kosteusvaurioilta.

Yhteistyössä vakuutusyhtiön kanssa
Yhteistyötä paloviranomaisten, vakuutusyhtiön ja usein myös poliisin kanssa tarvitaan, jotta jälkien raivaus tapahtuu oikealla tavalla ja asianmukaisessa järjestyksessä. Dokumentointikuvausta on hyvä tehdä poistoluetteloinnin yhteydessä. Usein jtv-yritys voi tehdä asiakkaan puolesta myös palossa vaurioituneet irtaimiston lajittelua korjattaviin/puhdistettaviin sekä niihin, joiden jälkikäsittely tulee liian kalliiksi suhteessa tavaran käypään arvoon.

Hajunpoistoa ja korroosion estokäsittelyjä
Kuivaus ja savunhajun poistaminen vaatii erilaisia käsittelyjä materiaalien mukaan. Jälkivahinkopalvelut voidaan ulottaa sopimuksen mukaan myös rakenteiden ja sisustuksen uusimiseen vaurioituneiden sijalle. Elektroniset laitteet altistuvat tulipalon jälkeen eri yhdisteistä syntyneille suola- ja sinihapoille sekä eräille syövyttäville aineille, joten koneiden ja laitteiden oikeaoppinen käsittely mahdollisimman pian tulipalon jälkeen, on todella tärkeää. Muussa tapauksessa korroosion myötä esiin tulevia vikoja voi ilmetä vielä kuukausienkin päästä tulipalosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot >>

Itä-Suomen Jälkivahinkopalvelu Oy

A-Kuivaus on erikoistunut tulipalojen, onnettomuuksien ja erilaisten vahinkojen jälkipuhdistamiseen ja hajunpoistoon sekä homesaneeraukseen.
Ideaomena Oy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram