Homevahinko

Homesaneeraukset ammattitaidolla
Homevahinko syntyy suuresta kosteuspitoisuudesta ja riittämättömästä ilmanvaihdosta. Mahdollisesta homevahingosta terveyshaittoineen on tullut viime vuosina niin kiinteistöjen ostajalle kuin myyjällekin pelätty painajainen. A-Kuivaus tekee yhteistyötä Suomen Sisäilmakeskuksen ja muiden tutkimusasiantuntijoiden sekä vakuutusyhtiöiden ja rakennusalan yritysten kanssa. Yrityksemme vahvaa osaamista on homekasvustojen ja itiöiden tuhoaminen.

Homeitiöiden tutkimisen jälkeen
Homevahinkojen selvittämiseen liittyy vastuukysymysten selvittely – onko kyse rakennusvirheestä, huolimattomuudesta, vesivahingon jälkiseurauksista ja kuka on korvausvelvollinen aiheutuvista korjauskustannuksista? Tyypillisesti homevahinko huomataan pienen remontin yhteydessä, kun rakenteita avataan. Hankalissa tapauksissa tarvitaan yleensä tutkimus homekasvuston laadusta ja määrästä, joka määrittää kiinteistön asumiskelpoisuuden ja homesaneerauksen sisällön.

Eristäminen ja käsittelyt homeitiöiden tuhoamiseksi
Korjauskohde eristetään osastoihin, jotta epäpuhtauksien leviäminen estetään. Purkutyön ajaksi alue alipaineistetaan. Käsittelymenetelmät valitaan homeen laadun ja vahingon laajuuden mukaan: nihkeä pyyhintä homepoistoaineella, kuivasavukäsittely, märkäsumumenetelmä, otsonointi. Homesaneerauksissa on tärkeää saada tuhotuksi homeitiöt myös joka ikisestä irtaimistoon kuuluvasta tavarasta, mikä vaatii erityistä huolellisuutta. A-Kuivaus tarjoaa myös väliaikaista säilytystilaa irtaimistolle homesaneerauksen yhteydessä. Tekstiilien homepuhdistuksessa tehdään yhteistyötä Itä-Suomen Tekstiilihuolto Oy: n kanssa.

Ota yhteyttä >>

Itä-Suomen Jälkivahinkopalvelu Oy

A-Kuivaus on erikoistunut tulipalojen, onnettomuuksien ja erilaisten vahinkojen jälkipuhdistamiseen ja hajunpoistoon sekä homesaneeraukseen.
Ideaomena Oy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram