Hajunpoisto

Otsonoinnilla eroon hajuhaitoista 
Koneellinen otsonointi on varma keino päästä eroon epämiellyttävistä hajuista asunnossa, autossa, veneessä tai missä tahansa suljetussa tilassa. Otsonaattori tuottaa otsonia, joka tuhoaa myös bakteerit, virukset ja allergeenit, eikä jätä haitallisia jäämiä. Toimenpiteen jälkeen tilassa on sama tuoksu kuin ulkona ukkosmyrskyn jälkeen, jolloin ilmassa on paljon otsonia.

Kemiallinen hajunpoisto
Käytämme myös kemiallisia ja biologisesti hajoavia hajunpoistomenetelmiä ja desinfiointia esim. tupakanhajujen, homeen tai esim. ullakolle kuolleiden eläimien hajunpoistamiseen.

Otsonointi lopuksi
Usein home- ja vesivahinkosaneeraukset päätetään tilan otsonointiin ennen tilan käyttöön ottoa ja kalustamista. Otsonointi on tarpeellinen myös silloin kun allerginen perhe muuttaa kotiin, jossa on aiemmin ollut esim. allergiaoireita aiheuttavia eläimiä. Myös huoneet, joihin on jäänyt kuolemantapauksen jälkeen ns. kalmanhaju tai ehtinyt muodostua pieneliökanta otsonoidaan täydellisesti desinfioinnin päätteeksi.

Kysy lisää erilaisista hajunpoistomenetelmistä – tai lähetä sähköpostia.

Ota yhteyttä >>

Itä-Suomen Jälkivahinkopalvelu Oy

A-Kuivaus on erikoistunut tulipalojen, onnettomuuksien ja erilaisten vahinkojen jälkipuhdistamiseen ja hajunpoistoon sekä homesaneeraukseen.
Ideaomena Oy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram